Σχετικά με εμάς…

Η εταιρική σύμπραξη «Απαρχή» ιδρύθηκε το Φθινόπωρο του 2020 από μία ομάδα νεαρών ανθρώπων και φοιτητών, με κύριο στόχο την συμβολή στο ποικίλο και απαιτητικό, πλην όμως θεάρεστο, ιεραποστολικό έργο.

Ο ιστότοπός της αποτελεί μία διαδικτυακή προσπάθεια ενασχόλησης κι εντρύφησης στη Θεολογία και γενικότερα στη ζωή της Εκκλησίας. Μέσα από άρθρα, κείμενα, ομιλίες και συνεντεύξεις επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μία διαδικτυακή πλατφόρμα, αναδεικνύοντας τα κομβικά και καίρια ζητήματα της εκκλησιαστικής ζωής, που κατά καιρούς έχουν ανακύψει κι εξακολουθούν να απασχολούν.

Με γνώμονα το Ευαγγέλιο, το πνεύμα των Πατέρων αλλά κι ολόκληρη εν γένει την Παράδοση της Εκκλησίας, στοχεύουμε σε μία συστηματοποίηση του πλούτου της Θεολογίας ώστε το ζωηφόρο και οικουμενικό της πνεύμα να καταστεί αναπόσπατο κομμάτι του καθημερινού μας βίου.
Βασικοί συνεργάτες μας σε αυτήν την πορεία είναι η Ενοριακή Νεανική Εστία των Αγίων Αναργύρων Ηλουπόλεως, του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Πρόσφατες αναρτήσεις

ΕΓΓΡΑΦΗ EMAIL

Απαρχή © . Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.