«Λυχνικόν». του Στέφανου Δορμπαράκη, Νέα Κυκλοφορία

Μετά από επτά χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του δίσκου, «λευκό γράμμα», από τις μουσικές παραγωγές «Μελωδικό καράβι», ο μουσικός και συνθέτης Στέφανος Δορμπαράκης ετοιμάζεται να χαράξει το επόμενο βήμα του στη μουσική δισκογραφία. Αυτή τη φορά με την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού του δίσκου που επιγράφεται «Λυχνικόν». Ένας μουσικός δίσκος με δέκα πρωτότυπες οργανικές συνθέσεις επηρεασμένες τόσο από τη μουσική της Ανατολής όσο και απ’ αυτή της Δύσης. Ένα μουσικό άλμπουμ όπου το στοιχείο της μελωδίας «γλυκαίνει» την καρδιά και τ’ αυτιά του ακροατή, χωρίς ωστόσο να λείπει κι η ελεύθερη έκφραση, ο αυτοσχεδιασμός, με τους δεκαέξι συμμετέχοντες μουσικούς που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα εκλεπτυσμένης αρμονίας και υψηλής αισθητικής. Η ηχογράφηση όσο και η μίξη του δίσκου έγιναν από τον Νίκο Παραουλάκη στο Studio K65 στην Αθήνα, ενώ η τελευταία επεξεργασία του ήχου πραγματοποιήθηκε στη Βοστώνη από τον διακεκριμένο με GRAMMY ηχολήπτη και μουσικό παραγωγό, John Weston, στο Futura Productions Inc.

Η παραγωγή του δίσκου έγινε από την εταιρεία ‘The Treasury NYC LLC’ με έδρα τη Νέα Υόρκη και καλλιτεχνικό διευθυντή τον Νεκτάριο Αντωνίου. Τέλος, το εξώφυλλο του δίσκου κοσμείται από πρωτότυπο έργο του διεθνώς αναγνωρισμένου ζωγράφου Γιώργου Κόρδη, ο οποίος το σχεδίασε αποκλειστικά για τις ανάγκες του μουσικού αυτού άλμπουμ.

To «Λυχνικόν» κυκλοφορεί σε όλα τα κεντρικά δισκοπωλεία καθως και στο ηλεκτρόνιο καταστημα της Απαρχής: https://eshop.aparchi.gr/products/lyc…

«Λυχνικόν». του Στέφανου Δορμπαράκη, Νέα Κυκλοφορία